Fijn dat je gekozen hebt om deze site te bezoeken. Wat kun je zoal vinden op deze site? Bij de nieuwe producten vind je de actuele top 10 van beststellers. Deze bestsellers kun je direct kopen bij de leverancier van jouw keuze. Om de keuze te vergemakkelijken is een vergelijking gemaakt van de voorwaarden waaronder de verschillende online boekwinkels de boeken leveren.

 

Bij de BoekenKiosk kun je EuroZ-spaarpunten verdienen. Word je lid van de BoekenKiosk dan krijg je 100 EuroZ-spaarpunten cadeau. Bezoek je een online boekwinkel dan krijg je hiervoor spaarpunten. Geef je een review geven over een door jou gelezen boek dan kun je eveneens spaarpunten verdienen. Er zijn verschillende verdienmogelijkheden. Deze EuroZ-spaarpunten kun je omwisselen voor een BoekenKioskBon. Voor 500 EuroZ-spaarpunten ontvang je een BoekenKioskBon van € 5,-

 

Ook kun je EuroZ spaarpunten aan elkaar geven. Je kunt de EuroZ spaarpunten weggeven of een ander vragen om zijn/haar spaarpunten naar je over te schrijven. Jouw emailadres is jouw rekeningnummer.

 

Wil je ook bij andere producten EuroZ verdienen of voor andere cadeaus sparen ga dan naar www.euroz.nl voor een volledig overzicht van de spaar- en inwisselmogelijkheden!